TOGETHER ATLANTIC AIRWAYS GIVER FANTASTISKE OPLEVELSER PÅ FÆRØERNE

Together Atlantic Airways er vores aktuelle tilbud på flybilletter og hotelophold på Færøerne. Kom fx på romantisk forlænget weekend på lækkert hotel med smuk udsigt i Torshavn. Eller hvad med flybillet, fem overnatninger og billeje, så I kommer Færøerne rundt? Mulighederne er mange, men varierer ofte lidt, da Together Atlantic Airways er periodiske tilbud. Du kan dog være sikker på, at vi altid giver nogle skønne muligheder for at opleve Færøerne en måde, der passer dine behov og ønsker. Tjek vores aktuelle ”Together tilbud” her på forsiden.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Tilbud om en romantisk tur for to
  • Muligheden for en spændende familietur
  • Unikke oplevelser i Torshavn med Together Atlantic Airways

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

Flybilletter kan bookes online via denne hjemmeside, og vores aktuelle ”Together tilbud” kan du booke ved at ringe til os på: 32 50 47 00

TOGETHER WITH A VIEW FRA ATLANTIC AIRWAYS

En mulighed for Together Atlantic Airways kunne være et tilbud som “Together with a view”, hvor I som par kan tage en smuttur til Færøerne, og lade det hele handle om jer to. I får de bedste betingelser for at være sammen; gå ud i naturen om dagen og om aftenen kan I nyde en god middag på hotellets restaurant med en fantastisk udsigt over Torshavn – verdens mindste hovedstad. I dette tilbud bor man på et nyrenoveret 4-stjernet designhotel og bliver forkælet med panoramaudsigt over Torshavn.

TOGETHER ATLANTIC AIRWAYS – 5 DAGE PÅ FÆRØERNE

Vil du have en ferie med familien, som I aldrig glemmer? Så kunne en tur som Generations Together fra Atlantic Airways være løsningen. Denne tur inkluderer flybilletter, 4 hotelovernatninger og billeje med frit kilometerantal. Tilbuddet er ideelt til en familietur, hvor I får en intens tid og oplevelser sammen i verdens mest uspolerede ø-samfund. I er sammen uden at blive forstyrret i den smukke og storslåede natur. Tjek forsiden for at se vores aktuelle tilbud på pakkerejser og se hvilket et, der matcher jeres drømme om en perfekt familietur.

OPLEV TORSHAVN CENTRUM MED TOGETHER ATLANTIC AIRWAYS

Savner du en weekendtur helt uden stress? Vores tilbud giver mulighed for at lade op i verdens mindste hovedstad og opleve det fuldstændigt uspolerede ø-samfund i den smukke, vilde natur. Færøerne blev kåret af National Geographic som nummer et blandt 111 øgrupper i verden. Oplev selv hvorfor, kåringen beskrev Færøerne med ord som fascinerende, tiltrækkende og indbydende. Benyt et af tilbuddene fra Together Atlantic Airways med hotelophold i hjertet af Torshavn.

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

BOOK DIN REJSE

Book vores Together tilbud på telefon 32 50 47 00 eller på [email protected] – hvis du allerede har fundet ét, der passer dig her på forsiden af hjemmesiden. Flybilletter kan du booke online også her på hjemmesiden.