GODE TILBUD PÅ REJSER TIL THORSHAVN

Vi tilbyder mange muligheder for rejser til Torshavn. Du kan købe dine flybilletter til Færøerne online her på hjemmesiden. Vi formidler kontakt til hoteller og billeje, så du har selv mulighed for at sammensætte din rejse til Torshavn. Vil du omvendt gerne have en samlet pakke til en god pris, hvor du slipper for at arrangere og koordinere, kan du vælge et af vores aktuelle tilbud på pakkerejser. Der er spændende valgmuligheder for rejser til Torshavn. Tag fx en forlænget, romantisk weekend med panoramaudsigt eller en tur med vennerne, hvor I bor i hjertet af Torshavn.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Mulighederne i verdens mindste hovedstad
  • Hvordan du kan opleve natur og kultur i Torshavn
  • Hvordan du booker din flybillet med det samme

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

Book din flybillet online. Du kan også ringe til os på 32 50 47 00, hvis du vil have rådgivning i forhold til spændende rejser til Færøerne.

REJSER TIL TORSHAVN BRINGER DIG TIL VERDENS MINDSTE HOVEDSTAD

Vil du gerne opleve verdens mindste hovedstad? Torshavn er med sin størrelse, atmosfære og omkringliggende smukke natur noget helt unikt. Atlantic Airways gør det nemt for dig at rejse til Torshavn og opleve byen og naturen med egne øjne. Bo fx i centrum af Torshavn eller på et hotel med fantastisk panoramaudsigt.

Torshavn er perfekt til en romantisk forlænget weekend, hvor I vil være sammen med smukke scenerier omkring jer helt uden stress og jag. Eller prøv en tur med venner eller familie, hvor I kobler helt af. Tjek vores aktuelle pakkerejser til Torshavn, hvor du får kombineret flybillet og hotelophold til en rigtig god pris, her på hjemmesiden.

REJSER TIL TORSHAVN GIVER DIG NATUR OG KULTUR

Færøerne er i National Geographic blevet kåret som nummer et blandt 111 øer/øgrupper. Det skete på baggrund af en kombination af den imponerende natur og velbevarede kulturarv i ø-gruppen. Naturen på Færøerne er i særlig grad uberørt og vild på en tiltrækkende og fascinerende måde, samtidig med at landskabet er ekstremt bjergrigt. Desuden har færingerne en stor national stolthed, og de har værnet om deres kulturarv. Derfor kan du i Torshavn fornemme traditionerne i de gamle bygninger og beboelser. Snyd heller ikke dig selv for et godt restaurantbesøg og oplev den færøske madtradition på din rejse til Torshavn.

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

BOOK DIN REJSE TIL TORSHAVN MED DET SAMME

Vil du gerne sikre dig en billig rejse til Torshavn? Book din flybillet med det samme her på hjemmesiden. Hvis du er ude i god tid, kan du få en af de allerbilligste. Så kan du fx vælge selv at booke hotel i Torshavn. Vi formidler kontakten til hoteller i Torshavn – såvel som i andre byer som fx Oslo og London, hvis du vil kombinere flere destinationer. Vi er dog ikke ansvarlige for selve din hotelbookning.

Rejser til Torshavn og Flybilletter til Færøerne kan bestilles hos dit rejsebureau eller direkte gennem os i Atlantic Airways. Det kan du gøre ved at ringe til os på 32 50 47 00 eller ganske enkelt booke din flybillet online her via vores hjemmeside.