KØB SPÆNDENDE REJSER TIL FÆRØERNE ONLINE

 

Atlantic Airways har mange rejser til Færøerne, og du kan altid tjekke vores gode tilbud her på hjemmesiden. Vi har aktuelle tilbud, pakkerejser samt mulighed for grupperejser, og vi samarbejder med flere af de førende rejsebureauer på Færøerne.

Vil du hellere selv planlægge din rejse til Færøerne? Du kan booke din flybillet online hos os, og vi formidler også kontakter til hoteller, så du selv kan vælge det hotel, der passer dig bedst. Lige meget hvilken form, du vælger, kan vi varmt anbefale rejser til Færøerne – en uforstyrret verden af uberørt natur med grønne bjerglandskaber og oprindelig færøsk kultur.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan du kan opleve den færøske verden
  • Gruppe-rejser til Færøerne
  • Vores solide flyselskab og mange afgangsmuligheder

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

KONTAKT OS

Gå ind under ’Køb billet’ for at booke din billet online og find din rejse til Færøerne her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller vi skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse til Færøerne: 32 50 47 00

REJSER TIL FÆRØERNE ÅBNER EN VERDEN AF OPLEVELSER FOR DIG

Rejs til Færøerne og oplev en verden af vild og uforstyrret natur såvel som den færøske kultur med gæstfrihed, madtraditioner og gamle kvad. Atlantic Airways samarbejder med Færøernes ældste og mest kompetente rejsebureau, 62°N. Det sikrer dig den bedste og bredeste vifte af tilbud, når du skal vælge din rejse til Færøerne. Herigennem kan du blive hjulpet med pakkerejser, skolerejser, grupperejser, konferencer, udflugter og meget mere.

GRUPPE-REJSER TIL FÆRØERNE

Søger du et godt tilbud på gruppe-rejser til Færøerne? Hvis I er mere end 10 vokse personer, som gerne vil rejse sammen, giver vi jer gerne et godt tilbud på en gruppe-rejse til Færøerne. To børn mellem 2 og 11 år tæller som én voksen hos os. Her på vores hjemside kan du via ’Rejser’ og ’Grupperejser’ sende en forespørgsel på et tilbud. Udfyld formularen og fortæl om det er en gruppe af voksne eller en skolegruppe, der skal af sted. Vi giver også rabat på rejser til Færøerne, hvis mindst 10 elever rejser sammen.

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

REJS TIL FÆRØERNE MED ET SOLIDT SELSKAB OG FRA FLERE LUFTHAVNE

Atlantic Airways dækker hele Danmark, da vi har afgange til Færøerne fra København, Aalborg og Billund. Derudover har vi også afgange fra Bergen, Reykjavik og London. Når du rejser til Færøerne med Atlantic Airways lander du på den vestlige ø, Vágar. Selskabet blev grundlagt i 1987, og i 1988 kunne man for første gange flyve fra København til Vágar. I 1995 begyndte vi med regelmæssig flyvning til nabolandene, bl.a. Island i samarbejde med Iceland Air. Siden 1997 har vi fløjet først til Århus og nu Billund, og senere også til Aalborg.

Rejser til Færøerne med Atlantic Airways kan bestilles hos dit rejsebureau eller direkte gennem os. Det kan du gøre ved at ringe til os på 32 50 47 00 eller ganske enkelt booke din flybillet online her via vores hjemmeside.