FIND EN SKØN PAKKETUR TIL FÆRØERNE HOS OS

 

Leder du efter en tur med uforglemmelige naturoplevelser? En pakketur til Færøerne kunne være et optimalt valg, og hos Atlantic Airways har vi altid gode tilbud. Færøerne er blevet kåret som verdens mest imponerende ø eller ø-rige blandt 111 ø-samfund af National Geographic for den uforstyrrede natur og store kulturarv. Vi giver dig mulighed for ved selvsyn at opleve hvorfor. Færøerne beskrives som fascinerende, indbydende og tiltrækkende. Vælg den pakketur til Færøerne, som passer bedst til dine ønsker om at opleve den unikke, uforstyrrede natur på de grønne øer.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Pakketure til forskellige ønsker i verdens smukkeste ø-samfund
  • Weekend pakketur

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

Ring til os på: 32 50 47 00, så finder vi en god løsning med en pakketur til Færøerne. Du kan desuden altid finde vores aktuelle tilbud på pakketure her på forsiden af hjemmesiden.

MANGE FORSKELLIGE MULIGHEDER MED EN PAKKETUR TIL FÆRØERNE

Ønsker du nærvær og tid sammen med dine kære? Hos Atlantic Airways har vi rejsepakkerne ”Together”. Det er pakketure til Færøerne, som giver mulighed for at være sammen med intense sanseindtryk fra naturen og uden at blive forstyrret. Du kommer væk fra stress og industriel larm og op i den vilde og utæmmede natur, hvor der samtidig er stor gæstfrihed i det lille lokalsamfund. På Færøerne er der en udbredt national stolthed, og man har værnet om kulturarven. Derfor kan du opleve velbevarede gamle beboelser, karakteristiske græstage og gamle madtraditioner, når du rejser til Færøerne. Find din pakketur til Færøerne på forsiden eller under Rejser.

WEEKEND PAKKETUR TIL FÆRØERNE

Vi har forskellige tilbud med pakketur over en weekend. Tilbuddene kører periodisk, men du kunne fx have mulighed for at tage en weekend og bo i centrum af Torshavn sammen med din kæreste, familie eller gode venner. Her får du mulighed for at opleve verdens mindste hovedstad omgivet af den smukke natur. Samtidig kan du opleve den færøske natur og kultur med de gamle bygninger og den store gæstfrihed. Du vil typisk få billeje med i prisen, så I nemt kan køre rundt til de steder, I vil besøge på Færøerne. Hvad enten du slapper af i Torshavn eller færdes i naturen, er en weekendtur perfekt til at lade batterierne op.

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

BRUG PAKKETUR TIL FÆRØERNE SOM EN KONFERENCETUR

Vil I skabe store tanker i storslået natur? Benyt en af vores pakketure til Færøerne til en konference. En pakketur kan være en oplagt konferencetur, hvor tankerne får lov at vokse sig store. Den uspolerede natur kan motivere ideer til at spire, som ikke kommer frem hjemme i den travle og faste hverdag. Vil man kombinere det faglige med fælles oplevelser, kan man vælge at leje bil og komme omkring i ø-samfundet.

Læs vores aktuelle tilbud på pakketur Færøerne under Rejser eller på forsiden. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 32 50 47 00.