GODE TILBUD OG SPÆNDENDE REJSER INKLUSIV HOTEL FÆRØERNE

 

Leder du efter et hotel på Færøerne? Hos Atlantic Airways har vi billige flybilletter og pakkerejser med ophold på hotel på Færøerne. Hvis du selv booker flyrejse og sammensætter din rejse, formidler vi kontakten til de bedste hoteller. Klik dig ind under ’Book hotel’ og se mere. Er der problemer med bookingen, skal du kontakte booking.com direkte. Vi kan dog anbefale en af vores spændende pakkerejser til en god pris. Tjek vores aktuelle tilbud på forsiden eller ring til vores kontor for at høre, hvilken hotelløsning der er den bedste i din situation.

Læs mere her på siden om:

  • Vores pakkerejser med hotel på Færøerne
  • Flybilletter, grupperejser og hotel
  • Hotel på Færøerne og i andre nordeuropæiske byer

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

Ring til os på: 32 50 47 00, så finder vi en god løsning til dig med hotel på Færøerne.

PAKKEREJSER MED HOTEL PÅ FÆRØERNE

Vi har altid gode tilbud på pakkerejser med hotel på Færøerne, som du finder her på forsiden. Det kan være mange forskellige typer af ture. Oplev fx Torshavn med 3 overnatninger på hotel enten lige i centrum af verdens mindste hovedstad eller med en helt fantastisk udsigt. Det kan fx være en oplagt tur for en romantisk miniferie, hvor I vil være sammen og slappe af med smuk udsigt og muligheden for hyggelig bykultur. En tur kan også være med billeje og 5 overnatninger på forskellige hoteller på Færøerne, så I kan køre omkring og opleve hele det imponerende og charmerende ø-samfund.

Der er utallige muligheder for at være sammen uden at blive forstyrret på Færøerne og samtidig nyde den unikke, uspolerede natur – og mærke sjælen i Torshavn. Vores pakkerejser giver altid mulighed for at opleve Færøerne i eget tempo og overnatte på gode hoteller.

FLYBILLETTER, GRUPPEREJSER OG HOTEL FÆRØERNE

Hos Atlantic Airways har vi billige flybilletter og formidler kontakt til hoteller på Færøerne. Det kan være en god idé at ringe til os, hvis du vil booke hotel, så kan vi hjælpe med kontakten til det hotel, som bedst matcher dine ønsker. Er I mange, der planlægger en tur til Færøerne? Her kan vi også hjælpe med hotel på Færøerne til flere personer. Samtidig giver vi rabat på flybilletter til en gruppe på mindst 10 voksne personer, og to børn i alderen 2-11 tæller for én voksen.

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

HOTEL PÅ FÆRØERNE OG NORDEUROPAS STØRSTE BYER

Atlantic Airways formidler ganske vist kun kontakten til hoteller. Men vi kan formidle kontakten for dig til hoteller på Færøerne i fx Torshavn. Desuden formidler vi også kontakt til hoteller i København, London og Bergen. Hvis du har problemer med din hotelbooking, kan I kontakte booking.com. Vi vil dog altid anbefale, at du ringer til os, hvis du leder efter hotelophold. Så kan vi vejlede dig og finde en god pris på fly og hotel i et af vores aktuelle pakketilbud.

Ring til vores kontor på: 32 50 47 00