FÅ GOD RABAT PÅ GRUPPEREJSER TIL FÆRØERNE

Er I en gruppe af rejsende, der drømmer om en uforglemmelig tur med store naturoplevelser? I Atlantic Airways giver vi gode rabatter på flybilletter til grupper af mindst 10 voksne. Er der to børn mellem 2 og 11 år med, tæller de for én voksen. Skolegrupper får også rabat på rejser, når der er mindst 10 elever. Det er enkelt at sende en forespørgsel her via hjemmesiden, så vender vi tilbage inden for 5 arbejdsdage. Er det en konference, du planlægger at holde på Færøerne, formidler vi kontakten til bureauet GreenGate Incoming, som er eksperter på det felt. Du kan finde deres kontaktinfo her på hjemmesiden.

På denne side kan du læse mere om:

  • Rabat ved grupperejser til Færøerne
  • Mange afgangsmuligheder for jeres gruppe
  • Hvorfor I skal vælge Færøerne til grupperejsen

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

Book din flybillet online eller udfyld formularen under Grupperejser her på siden, hvis du er interesseret i rabat på grupperejser til Færøerne. Du kan også ringe til os på 32 50 47 00, hvis du har uddybende spørgsmål.

RABAT VED FLYBILLETTER OG GRUPPEREJSER FÆRØERNE

Hos Atlantic Airways udbyder vi de allerbilligste billetter i begrænset mængde. Derfor sker det nogle gange, at gruppeprisen umiddelbart er højere per person end de billigste, ledige billetter, som du selv finder, når du søger enkeltvist. Men for hele gruppen vil den samlede pris være billigere. Der er derfor mange penge at spare for en gruppe af rejsende ved at købe vores grupperejser til Færøerne, frem for hver især at lede efter den billigste billet. Ydermere er der den fordel, at gruppebilletterne har større fleksibilitet i henhold til navnerapportering og betaling.

GRUPPEREJSER TIL FÆRØERNE MED MANGE AFGANGSMULIGHEDER

Skal grupperejsen udgå fra Aalborg, Billund eller Kastrup? Der er mulighed for at få grupperejser til Færøerne fra alle tre lufthavne i Danmark. I 1988 kom der en direkte rute mellem København og Færøerne, nærmere bestemt Vádar, da vi i Atlantic Airways startede med at flyve til Færøerne. Siden har vi udbygget vores ruter med afgange for Billund og Aalborg. Derudover har vi afgange fra Bergen, London og Reykjavik samt udvalgte andre europæiske charterdestinationer. Vi har bl.a. et samarbejde med Iceland Air, og vi yder en solid og erfaren service med flyture og grupperejser til Færøerne.

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

GRUPPEREJSER TIL FÆRØERNE GIVER UNIKKE OPLEVELSER

Vil I opleve verdens mest betagende og fascinerende ø-gruppe? Det er et vægtigt argument for at vælge Færøerne som destination for jeres grupperejse. For det er ikke uden grund, at Færøerne blev øverst placeret blandt 111 andre øer/ø-grupper, der alle var nomineret til titlen som ’Verdens bedste ø’. Det var et panel af over 500 rejseerfarne mennesker, der i National Geographic valgte Færøerne. Det skete bl.a. på baggrund af det bjergrige landskab, der stort set er uden flade områder, og med en uforstyrret, imponerende og tiltrækkende natur. Dertil kommer den nationale kulturarv med originale beboelser, færøsk madtradition og stor gæstfrihed.

Udfyld formularen online og så vender vi tilbage inden for 5 arbejdsdage, så kan I få en god pris på jeres grupperejse til Færøerne.