STORT UDVALG AF FLYREJSER TIL FÆRØERNE

 

Drømmer du om at opleve en smuk, vild og helt uberørt natur? Du kan få drømmen opfyldt med vores udvalg af flyrejser til Færøerne. I Danmark flyver Atlantic Airways fra København, Aalborg og Billund til Vágar. Det giver mange muligheder for at finde den flyrejse til Færøerne, som passer dig bedst. Du kan søge og booke din billet online her via hjemmesiden. Det giver dig chancen for at komme op og opleve den smukke, grønne øgruppe mod nord til en overkommelig pris.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan du kan få en unik ferie på Færøerne
  • Flyrejser til Færøerne egner sig for mange mennesker
  • Køb flyrejsen og kom derefter nemt omkring på Færøerne

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

KONTAKT OS

Her på hjemmesiden skal du gå ind under ’Køb billet’ for at booke din billet online og finde din flyrejse til Færøerne. Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller vi skal hjælpe med at finde den helt rigtige flyrejse til Færøerne: 32 50 47 00

FLYREJSER TIL FÆRØERNE GIVER DIG EN UNIK FERIE

Vil du gerne på en helt særlig ferie langt fra charterturister og gennemtraskede turistattraktioner? Så er Færøerne helt ideelt. Book din flyrejse til Færøerne online hos os, så kan du komme op til den smukke, grønne ø-gruppe. Her er det vild og uspoleret natur, som dominerer. I det bjergrige landskab møder du også den færøske kultur, som byder på små bygder, gæstfrihed, stolte madtraditioner, gamle bygninger, beboelser og de traditionelle græstage.

FLYREJSER TIL FÆRØERNE ER IDEELLE FOR MANGE REJSENDE

Det kan fx være optimalt at booke flyrejser til Færøerne, hvis I er et par, der gerne vil være sammen uden at blive forstyrret og samtidig få store naturoplevelser. Eller måske er I en større gruppe, der skal af sted – vi giver grupperabat på grupper af mindst 10 voksne personer. To børn mellem 2 og 11 år tæller som én voksen. Grupperabatten er ideel at benytte til fx en familietur, konference eller firmaudflugt. Vi giver også rabat på flyrejser til Færøerne for skoleklasser, når der er mindst 10 unge.

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

KØB EN FLYREJSE TIL FÆRØERNE HOS OS OG KOM NEMT OMKRING

Vi lander på øen Vágar i den vestlige del af Færøerne. Herfra kan du benytte den gode infrastruktur på Færøerne, som er veludbygget med vej- og færgeforbindelser mellem bygder og øer. Atlantic Airways har haft afgange fra København til Vágar siden 1988, efter vi blev grundlagt i 1987. Vil du selv sammensætte din rejse, kan du leje bil her gennem vores hjemmeside. Vi er dog ikke ansvarlige for bookingen, da du indgår aftalen direkte med vores samarbejdspartnere.

Flyrejser til Færøerne med Atlantic Airways kan bestilles hos dit rejsebureau eller direkte gennem os. Det kan du gøre ved at ringe til os på 32 50 47 00 eller ganske enkelt booke din flybillet online her via vores hjemmeside.