STORSLÅET NATUR FOR ALLE MED VORES BILLIGE REJSER TIL FÆRØERNE

 

Søger du nogle gode, billige rejser til Færøerne? Hos Atlantic Airways har vi billige flybilletter, som du kan købe online her på hjemmesiden. Vi samarbejder med færøske rejsebureauer og formidler kontakten til hoteller og billeje. Du har derfor mulighed for selv at sammensætte din rejse eller benytte et af vores aktuelle tilbud på pakke-rejser til Færøerne. Atlantic Airways har fløjet fra Danmark til Vágar siden 1988, og vi har derfor et stort kendskab til destinationen og et godt grundlag for at give dig billige rejser til Færøerne.

Her på siden kan du læse mere om:

    • Verdens smukkeste ø-gruppe
    • Billige rejser med hotelophold
    • Grupperabat på rejser

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

Book din flybillet online. Du kan også ringe til os på 32 50 47 00, hvis vi skal hjælpe dig med at finde din billige rejse til Færøerne.

BILLIGE REJSER TIL FÆRØERNE – VERDENS SMUKKESTE Ø-GRUPPE

Vil du med egne øjne se, hvad et erfarent panel hos National Geographic beskrev som fascinerende og tiltrækkende? Så prøv en af vores billige rejser til Færøerne – øsamfundet, som blev valgt som nummer 1 blandt 111 andre øgrupper. Det er et fantastisk bjergrigt landskab med flotte stejle skråninger og ikke meget fladt land, hvilket også lå til grund for kåringen. Desuden lagde man vægt på kulturarven, og hvordan gamle bygninger og beboelser såvel som den færøske madtradition er bevaret. Lokalbefolkningen i det unikke ø-samfund byder ydermere på en stor gæstfrihed.

BILLIGE REJSER TIL FÆRØERNE MED HOTELOPHOLD

Vil du gerne have en samlet, billig rejse til Færøerne? Vi har gode, billige pakke-rejser til Færøerne, og du kan altid finde vores aktuelle tilbud her på hjemmesiden. Rejserne inkluderer flybilletter, hotelovernatninger og evt. billeje. Du kan derfor finde den rejse, som passer præcist til dine behov. Det kan være en romantisk, forlænget weekend i Torshavn, en familietur i bil rundt på øerne eller måske en konferencetur med arbejdet. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis vi skal finde den rette pakkerejse til dig: 32 50 47 00.

BILLIGE REJSER TIL FÆRØERNE FOR GRUPPER

Er I en gruppe af rejsende på udkig efter billige rejser til Færøerne? Hos Atlantic Airways giver vi rabat ved grupper af mindst 10 rejsende voksne. Er der to børn med mellem 2 og 11 år, tæller de for én voksen. For skoleklasser og lignende kan vi også give grupperabat ved grupper af minimum 10 unge. Find formularen her på hjemsiden, udfyld den og tryk send, så vender vi tilbage inden for 5 arbejdsdage.

Se vores udvalg af rejser » Bestil billetter »

KONTAKT OS

Her på hjemmesiden skal du gå ind under ’Køb billet’ for at købe en flybillet online. Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller vi skal hjælpe dig med at finde en billig pakke rejse til Færøerne: 32 50 47 00