Den nye strategi

Med overskriften “Atlantic Airways kommer hjem”  blev den nye strategi lanceret i juni 2014. Med strategien sagde vi farvel til den internationale chartersatsning med ekstra fly og vil istedet gradvist styrke kundeoplevelsen og introducere et stærkere ruteprogram til gavn for alle på Færøerne. Ligeledes lovede vi at gøre det billigere og enklere at flyve med os.

 

Allerede ved lanceringen af strategien indførte vi succes Lavprisbilletter på Danmarks ruterne. De koster kr. 779 hver vej og kan let findes i vores Lavpris kalender.

 

De komplicerede regler for vores billetter gjorde vi noget ved i december 2014. Som lovet introducerede vi de nye billettyper TIDLIG og ALTID. Med TIDLIG kan du rejse billigere, når du booker i god tid. Med ALTID rejser du til en højere pris, fordi du har behov for en større fleksibilitet.

 

I vedlagte strategi folder fra juni 2014 lovede vi også mange andre forbedringer. Vi holder fortsat planen og vi håber du som kunde oplever at vi løbende arbejder med at forbedre os yderligere.

 

Læse mere i vores folder nedenfor.