Jóhanna á Bergi CEO i Atlantic Airways

Bestyrelsen for Atlantic Airways har ansat Jóhanna á Bergi som CEO for det færøske flyselskab. Jóhanna á Bergi, der er CEO i Faroe Ship, tiltræder stillingen senest den 1. september

 

Jóhanna á Bergi bliver ny CEO i Atlantic Airways. Denne beslutning har bestyrelsen truffet, efter at alle 45 ansøgninger har været igennem et organiseret udvælgelsesforløb.

 

Jóhanna á Bergi er 44 år, og hun har langvarig erfaring med ledelse og bestyrelsesarbejde. De sidste ni år har hun været CEO i transportselskabet Faroe Ship. Hun har lederuddannelse fra Robert Gordon University i Skotland, og derudover er hun uddannet inden for salg og marketing på Den Danske Eksportskole. Jóhanna á Bergi har tidligere været salgsdirektør i otte år i JFK, der både som rederi og fabrik producerer og eksporterer fiskeprodukter fra Færøerne.

 

En overgang var hun salgschef hos den færøske fiskeeksport, Faroe Seafood, i Frankrig. Udover lederstillinger har hun i mange år haft forskellige bestyrelsesposter.

-Vi har i Jóhanna á Bergi fundet den rigtige administrerende direktør til at fortsætte den

nye strategi for Atlantic Airways, som bestyrelsen sammen med Jørgen Holme og de ansatte har udformet og iværksat, siden direktørskiftet for halvandet år siden, da Jørgen Holme midlertidigt tiltrådte direktørstillingen. Jóhanna á Bergi har stærk ledelseserfaring, og hun har de rigtige kvalifikationer både inden for salg, marketing og økonomi, konstaterer Niels Mortensen, bestyrelsesformand.

 

Jørgen Holme tiltrådte i november 2013 midlertidigt som CEO i Atlantic Airways i en

overgangsperiode på højst to år. Han fortsætter som CEO, indtil Jóhanna á Bergi har sat sig i direktørstolen senest den 1. september.

 

-Jeg ser med stor glæde frem til at betjene det færøske folk og det færøske samfund

som CEO i det nationale flyselskab. Atlantic Airways har en meget vigtig rolle i vores allesammens dagligdag, og jeg vil gøre mit allerbedste for at videreudvikle flyselskabet til gavn for os alle sammen, siger Jóhanna á Bergi, kommende CEO i Atlantic Airways.

Jóhanna á Bergi bliver den fjerde CEO i Atlantic Airways, siden det færøske flyselskab blev stiftet 10. november 1987.

 

Med venlig hilsen

 

Atlantic Airways


God Sommer for Atlantic Airways
01. sep 2015
Atlantic Airways har underskrevet aftale om Airbus 320
11. juni 2015
Atlantic Airways køber nye helikoptere
16. maj 2015
Atlantic Airways planlægger ny Airbus
30. april 2015
2014 godt år for Atlantic Airways
9. Apríl 2015
EuroBonus udvides og Súlan historie
27. februar 2015
Atlantic Airways flyver med Europas mest avancerede flyteknologi
27. januar 2015