God Sommer for Atlantic Airways

11 procent flere passagerer fløj med Atlantic Airways denne sommer i forhold til sidste sommer, konstateres der i dag, nu hvor der er direktørskifte i flyselskabet. Punktligheden ved afgange er også markant forbedret det sidste halve år 

Atlantic Airways afslutter en god sommer, der er yderst tilfredsstillende for selskabet, der får ny direktør i dag.

Passagertallet er steget med godt og vel 12.500 passagerer i perioden maj til august i år, set i forhold til samme periode sidste år – en stigning fra cirka 109.500 passagerer sommeren 2014 op til omkring 122.000 rejsende sommeren 2015. Passagertallet er således øget i gennemsnit 11 procent denne sommer, set i forhold til sommerperioden 2014. Passagertallene er steget over så at sige hele rutenettet.

          

- Jeg er særdeles tilfreds med udviklingen hen over sommeren. Den underbygger, at vi har truffet de rigtige valg i den nye strategi, idet vi kan konstatere fremgang over så at sige hele rutenettet, påpeger Jørgen Holme, der fratrådte direktørstillingen i Atlantic Airways i går.

Den nye direktør, Jóhanna á Bergi, som sætter sig i direktørstolen i dag, er ligeledes tilfreds med de nyeste passagertal.


- Jeg kan kun sige, at det er særdeles tilfredsstillende at tiltræde direktørstillingen i et selskab i rivende udvikling. Den forhenværende direktør har sammen med vores dygtige personale lagt et nyt fundament, som jeg vil bygge videre på i den fremtidige udvikling af flyselskabet, siger Jóhanna á Bergi, direktør i Atlantic Airways.


Punktligheden ved afgange er også forbedret markant det sidste halve år. I perioden maj til august i år afgik 76 procent af alle flyvninger til tiden, hvilket er en forbedring på 17 procentpoint i forhold til samme periode sidste sommer.


Der er flere forklaringer på denne fremgang – herunder forenklinger af operationer og bedre interne arbejdsgange. En væsentlig årsag er desuden også opgraderingen af den GPS-baserede navigationsteknologi, RNP, i flyene, der har medført, at de tre Airbus-maskiner kan flyve lavere og i dårligere sigtbarhed ind til Vágar Lufthavn på Færøerne end tidligere. 

 

Med venlig hilsen

 

Atlantic Airways

 

Yderligere information fås hos Jóhanna á Bergi, CEO, på tel. +298 21 37 30..


Atlantic Airways har underskrevet aftale om Airbus 320
11. juni 2015
Jóhanna á Bergi CEO i Atlantic Airways
02. juni 2015
Atlantic Airways køber nye helikoptere
16. maj 2015
Atlantic Airways planlægger ny Airbus
30. april 2015
2014 godt år for Atlantic Airways
9. Apríl 2015
EuroBonus udvides og Súlan historie
27. februar 2015
Atlantic Airways flyver med Europas mest avancerede flyteknologi
27. januar 2015