EuroBonus udvides og Súlan historie

Atlantic Airways tilbyder fra 1. april i år de rejsende et udvidet EuroBonus-program, og samtidig udfases Súlu-bonusprogrammet. Súlu-billetter kan bruges til og med 31. marts 2016  

 

Atlantic Airways styrker fra 1. april samarbejdet med EuroBonus, samtidig med at Súlu-programmet gradvist går over i historien. Med andre ord går Atlantic Airways fra to til ét bonusprogram, hvilket allerede blev meldt ud, da den nye strategi blev lanceret sidste sommer. De rejsende vil få Súlu-stempel til og med 31. marts i år, og Súlu-rejser skal bruges senest 31. marts 2016.

Atlantic Airways vælger et tættere samarbejde med SAS EuroBonus, fordi det er et omfattende bonusprogram, som kunder kan drage fordel af f. eks. i form af bonusrejser, når de rejser med Atlantic Airways, eller når de skal rejse videre med SAS og Star Alliance selskaber.  

Mere EuroBonus

Hidtil har rejsende med Atlantic Airways haft mulighed for at optjene såkaldte ”Extra points” til at bruge til flyrejser, hoteller eller andet i EuroBonus-programmet. Nu udvides programmet således, at rejsende med Atlantic Airways i stedet vil optjene ”Basis points” og derigennem få et stadig stærkere medlemskab i EuroBonus, alt efter billettype og hvor meget de flyver. Afhængigt af optjente point, opgraderes medlemskabet til Sølv-, Guld- eller Diamant-niveau.

Fra 1. april bliver det også muligt at booke bonusrejser som enkeltbilletter med Atlantic Airways. Tidligere var det et krav, at der skulle være optjent nok af points til en returrejse. En anden forbedring er, at EuroBonus medlemmer i løbet af foråret vil få direkte adgang til at booke bonusrejser med Atlantic Airways på SAS’ hjemmesider.

Rejsende med Atlantic Airways, som har Guldkort fra EuroBonus, vil også fra 1. april i år kunne bruge ”CPH Express Fast Track”, der er en hurtig vej igennem sikkerheds-kontrollen i Københavns Lufthavn.

Súlu-rejser i et år

31. marts i år er sidste dag, kunder kan få Súlu-stempler, men muligheden for at rejse på en Súlu-billet fortsætter dog til og med 31. marts 2016. Súlu-billetter vil kunne bookes til og med 31. januar 2016.

-Vi forsøger at have en så lempelig overgangsperiode, som muligt, efter at kunderne i mange år har været vant  til Súlu-programmet, siger Jørgen Holme, direktør i Atlantic Airways.

Han henviser til, at kunderne kan bruge alle optjente Súlu-stempler som delbetaling til køb af Súlu-billetter, inden programmet sættes endelig ud af kraft. Med 1-3 stempler i kortet fås en Súlu-billet til 900 kroner, 4-6 stempler giver en Súlu-billet til 600 kroner, og med 7-9 stempler koster en Súlu-billet 300 kroner. Priserne er eksklusive skatter og afgifter.

Atlantic Airways har også valgt at lukke Súlu-programmet over et helt år, selv om programmet ifølge reglerne kan sættes ud af kraft efter tre måneder. På www.atlantic.fo findes der mere om ændringerne i Súlu-programmet og EuroBonus – herunder mindre pointjusteringer.


Venligst

Atlantic Airways

 


God Sommer for Atlantic Airways
01. sep 2015
Atlantic Airways har underskrevet aftale om Airbus 320
11. juni 2015
Jóhanna á Bergi CEO i Atlantic Airways
02. juni 2015
Atlantic Airways køber nye helikoptere
16. maj 2015
Atlantic Airways planlægger ny Airbus
30. april 2015
2014 godt år for Atlantic Airways
9. Apríl 2015
Atlantic Airways flyver med Europas mest avancerede flyteknologi
27. januar 2015