Enklere og billigere flybilletter

Atlantic Airways tilbyder enklere og billigere flybilletter, TIDLIG og ALTID, i forlængelse af 799-billetten, der blev lanceret i juni. De nye billetter er resultatet af en grundig gennemgang og forenkling af hele billetsystemet

Atlantic Airways har forenklet billetsystemet, og selskabet tilbyder fra i morgen enklere og billigere flybilletter – TIDLIG og ALTID. De nye billetter kommer i forlængelse af 799-billetten til Danmark, der blev lanceret i juni som første skridt i den nye strategi.

TIDLIG og ALTID er resultatet af en grundig gennemgang og forenkling af hele billetsystemet, hvilket har været en lang proces med en hel del tekniske ændringer.

Det samlede billettilbud udgør herefter 799-billetten til Danmark, og på hele rutenettet TIDLIG, hvor den billigste enkeltbillet kan købes for 949,00 kroner, og ALTID, hvor den billigste enkeltbillet kan købes for 1849,00 kroner. Der er tale om en reduktion i startpriserne på op til 10 procent i forhold til de gamle billettyper.

TIDLIG er billetten til rejsende, der ønsker nogen fleksibilitet, og som kan booke billetten tidligt. ALTID er billetten til dem, der ønsker megen fleksibilitet, og som eventuelt skal afsted med kort varsel.

Forenklingen af billetstrukturen vil gavne kunderne, da flere regler, der tidligere styrede billetvalget, er afskaffet. Det er muligt at kombinere billettyperne TIDLIG og ALTID. Det er ikke muligt at kombinere 799-billetten med TIDLIG og ALTID, men den passer godt til rejsende mellem Færøerne og Danmark, der kan bestille rejsen i god tid, og som er bevidste om, at billetten ikke kan ændres eller refunderes.

I det nye system er de tidligere høje ændringsgebyrer på flybilletterne reduceret til et ændringsgebyr på 200 kroner for TIDLIG-billetten. ALTID-billetten kan ændres uden ændringsgebyr. Det gælder fortsat for begge billettyper, at hvis en billet ændres, kommer en eventuel prisforskel oveni.

Online-mulighederne på atlantic.fo er forbedret, men Atlantic Airways tilbyder også sammen med rejsebureauerne fortsat mulighed for personlig betjening mod et ekspeditionsgebyr.

Sammenfattende er hele billetsystemet omlagt, samtidig med at NORD nu er til salg med fire ugentlige afgange til Bergen, tre til Reykjavík og to til Edinburgh fra slutningen af marts 2015. Denne vinter flyver Atlantic Airways to gange om ugen til Norge og Island.

Til foråret flyver Atlantic Airways også til Sardinien, som vandt Facebook-konkurrencen om en destination, hvor det tidlige forår kan nydes under varmere himmelstrøg. SOL-destinationerne næste sommer er Mallorca og Barcelona.

- Vi er nu kommet endnu et skridt videre med den nye strategi, hvor der lægges vægt på muligheden for et forenklet billetsystem, billigere priser, og flere rejsemuligheder fra Færøerne til omverdenen. Altsammen til gavn for færinger, færøsk erhvervsliv og turister, der ønsker at besøge Færøerne, siger Jørgen Holme, administrerende direktør.

Yderligere information fås hos Jørgen Holme, CEO, på tel. 21 37 20.


Mindre ændringer i trafikprogrammet for jul og nytår
15. december 2014
Highlights for the first quarter of 2014
24th of April 2014
Results of the Offer for Shares in Atlantic Airways P/f
24. april 2014
Result of Extraordinary General Meeting 31 March 2014
31. Marts 2014
Voluntary Offer to the Shareholders of Atlantic Airways P/f
07. Marts 2014
Extraordinary General Meeting 31 March 2014
07. marts 2014
Vagar Airport and Atlantic Airways to operate duty-free store at Vagar Airport
11. februar 2014
Atlantic Airways leases out one RJ-100 aircraft to Malmø Aviation
11. februar 2014
Atlantic Airways to buy the privately owned shares in the company
10. februar 2014
Atlantic Airways wins tender to provide Statoil helicopter service
09. januar 2014